Art
J-GLOBAL ID:201102204030295182   Reference number:11A0425093

Analysis of Factors Responsible for the Decrease in Protein Content of Wheat Grain in Northern Kyushu

近年の北部九州産コムギにおける子実タンパク質含有率低下の要因解析
Author (4):
Material:
Volume: 80  Issue:Page: 59-64 (J-STAGE)  Publication year: 2011 
JST Material Number: G0811A  ISSN: 0011-1848  CODEN: NISAAJ  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Wheats and barleys  ,  Food chemistry,nutritional value 
Reference (12):
  • 1) 江口久夫・平野寿助・吉田博哉 1969. 暖地における小麦の良質化栽培に関する研究(第 2 報)-3 要素施用量および窒素の施用時期・施用法と品質との関係-. 中国農試報 A17 : 81-111.
  • 2) 古庄雅彦・塚﨑守啓・松江勇次・内村要介・山口修・馬場孝秀・髙田衣子・宮崎真行・浜地勇次 2009. ラーメン用小麦新品種「ちくし W2 号」の育成. 福岡農総試研報 28 : 39-44.
  • 3) 平野寿助・江口久夫 1969. 暖地における小麦の良質化栽培に関する研究(第 4 報)-品質の地域変動について-. 中国農試報 A17 : 127-153.
  • 4) 岩渕哲也・田中浩平・松江勇次・松中仁・山口末次 2007. 開花期の窒素追肥がパン用小麦品種「ミナミノカオリ」と「ニシノカオリ」の製粉性, 生地の物性および製パン適性に及ぼす影響. 日作紀 76 : 37-44.
  • 5) 琴寄融 2001. 転作全書 麦. 農文協, 東京. 327-330.
more...
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page