About XIAO Ning
About 長崎大 大学院生産科学研究科
About TANIYAMA SHIGETO
About 長崎大 大学院生産科学研究科
About ISHIHARA HIKARU
About 長崎大 大学院生産科学研究科
About TAKESHITA SATOSHI
About 長崎大 大学院生産科学研究科
About TSUCHIMOTO MUTSUHIDE
About 長崎大 大学院生産科学研究科
About HAMADA YUKI
About 長崎大 大学院生産科学研究科
About TACHIBANA KATSUYASU
About 長崎大 大学院生産科学研究科
About 日本食品化学学会誌
About Seriola quinqueradiata
About aquatic animal
About fish meat
About actinin
About muscular tissue
About Western blotting
About electron microscopy
About food property
About degradation(alteration)
About proteolysis
About immunostaining
About SDS-PAGE
About alpha actinin
About immunoblotting
About burnt meat
About quality deterioration
About ordinary muscle
About cultured fish
About Animal aquatic foods
About 養殖
About ブリ
About ヤケ肉
About 背部
About 普通筋
About α-アクチニン