About KIKUCHI AKIO
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About KONO YUHI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About KATO SHIN
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About YUMOTO SETSUZO
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About TAKADA YOSHITAKE
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About SHIMADA SHINJI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About SAKAI TETSUFUMI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About SHIMADA HISANORI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About TAKAHASHI KOJI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About ADACHI TAIZAN
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About TABUCHI KOSEI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About NAKAMURA SHIGEKI
About 農業・食品産業技術総合研究機構 東北農業研究セ
About 東北農業研究センター研究報告
About Glycine max
About new breed
About breeding(genetics)
About Potyvirus
About cultivar
About artificial fertilization
About pod
About property
About seed
About protein
About tofu
About Enrei
About スズユタカ
About soybean mosaic virus
About 最下着莢位置
About grain
About artificial insemination
About 大粒
About 蛋白質含量
About 着莢
About resistant cultivar
About 倒伏抵抗性
About 豆腐加工適性
About breeding
About 里のほほえみ
About pod dehiscence
About Crop breeding
About Pulses
About Plant diseases caused by viruses
About Vegetables and processed vegetable products
About 倒伏
About 良質
About 蛋白
About ダイズ
About 新品種