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J-GLOBAL ID:201103017086378810

肝硬変進展抑制用食品及び薬剤

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (3): 高木 千嘉 ,  結田 純次 ,  三輪 昭次
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2004238217
Publication number (International publication number):2006055022
Patent number:4348254
Application date: Aug. 18, 2004
Publication date: Mar. 02, 2006
Claim (excerpt):
【請求項1】 L-グルタミン含有量が20〜40質量%で、平均分子量が500〜20,000である小麦グルテンの加水分解物からなる、肝硬変に伴うヒアルロン酸、アンモニアおよび/またはチモール混濁度の低下剤。
IPC (6):
A23L 1/305 ( 200 6.01) ,  A61K 36/899 ( 200 6.01) ,  A61K 36/00 ( 200 6.01) ,  A61K 38/00 ( 200 6.01) ,  A61P 1/16 ( 200 6.01) ,  A61P 43/00 ( 200 6.01)
FI (6):
A23L 1/305 ,  A61K 35/78 U ,  A61K 35/78 Y ,  A61K 37/18 ,  A61P 1/16 ,  A61P 43/00 101
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
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Article cited by the Patent:
Cited by examiner (7)
  • 必須アミノ酸研究,1996, Vol.145, p.1-5
  • 必須アミノ酸研究,1994, Vol.139, p.9-13
  • 日本栄養・食糧学会大会講演要旨集,2004 Apr, Vol.58th, p.317, 3l-2p
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