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J-GLOBAL ID:201103017086378810
肝硬変進展抑制用食品及び薬剤
Inventor:
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Applicant, Patent owner:
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Agent (3):
高木 千嘉
, 結田 純次
, 三輪 昭次
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2004238217
Publication number (International publication number):2006055022
Patent number:4348254
Application date: Aug. 18, 2004
Publication date: Mar. 02, 2006
Claim (excerpt):
【請求項1】 L-グルタミン含有量が20〜40質量%で、平均分子量が500〜20,000である小麦グルテンの加水分解物からなる、肝硬変に伴うヒアルロン酸、アンモニアおよび/またはチモール混濁度の低下剤。
IPC (6):
A23L 1/305 ( 200 6.01)
, A61K 36/899 ( 200 6.01)
, A61K 36/00 ( 200 6.01)
, A61K 38/00 ( 200 6.01)
, A61P 1/16 ( 200 6.01)
, A61P 43/00 ( 200 6.01)
FI (6):
A23L 1/305
, A61K 35/78 U
, A61K 35/78 Y
, A61K 37/18
, A61P 1/16
, A61P 43/00 101
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (5)
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オリゴペプチド混合物およびその製造方法
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平5-061298
Applicant:日清製粉株式会社
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グルタミン含量の高いペプチド組成物、その製造方法及び経腸栄養剤
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平4-078260
Applicant:雪印乳業株式会社
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特開平3-264525
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特開平3-272694
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肝再生促進剤
Gazette classification:公開公報
Application number:特願平4-039567
Applicant:味の素株式会社
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Article cited by the Patent:
Cited by examiner (7)
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必須アミノ酸研究,1996, Vol.145, p.1-5
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必須アミノ酸研究,1994, Vol.139, p.9-13
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日本栄養・食糧学会大会講演要旨集,2004 Apr, Vol.58th, p.317, 3l-2p
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日本栄養・食糧学会大会講演要旨集,2004 Apr, Vol.58th, p.318, 3l-3p
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日本栄養・食糧学会大会講演要旨集, 20030401, V57, P140 2G-12a
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日本栄養・食糧学会総会講演要旨集,2003, Vol.57th, p.140, 2G-12a
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飯島記念食品科学振興財団年報, 1998, Vol.1996, p.274-9
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