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J-GLOBAL ID:201103022086916913

冷凍生地の製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 平木 祐輔 (外2名)
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):1991233490
Publication number (International publication number):1993068469
Patent number:3083181
Application date: Sep. 12, 1991
Publication date: Mar. 23, 1993
Claim (excerpt):
【請求項1】 小麦粉を主成分とするパン類の生地に、酢酸及び/又は食酢中の酢酸が、小麦粉に対し0.003W/W%以上 0.06W/W%以下の量を添加して冷凍することを特徴とするパン類の冷凍生地の製造方法。
IPC (3):
A21D 6/00 ,  A21D 2/14 ,  A21D 8/02
FI (3):
A21D 6/00 ,  A21D 2/14 ,  A21D 8/02
Patent cited by the Patent:
Cited by examiner (2)
  • 特開昭63-251036
  • 特開昭60-224441

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