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J-GLOBAL ID:201202211650859144   Reference number:12A0085378

非営利法人を介した外食産業の環境マネジメント-食べ残しの持ち帰りにおけるリスクコミュニケーションの役割-

Author (1):
Material:
Volume: 57  Issue:Page: 1-9  Publication year: Sep. 2011 
JST Material Number: L5458A  ISSN: 1341-4674  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food in general 
Reference (11):
  • 〔1〕 Center for Science in the Public Interest (CSPI) 2009 , Outbreak Alert! Report.
  • 〔2〕農林水産省「期限表示・返品等の主な論点」2009年、htt://www.maff.go.jp/j/stud/soku_loss/02/pdf/data3.pdf(2010年9月)
  • 〔3〕山本憲孝「米国の食品ロスへの取組と食品ロス統計」『食品ロスの日本的課題』1999年、pp.47-pp.62
  • 〔4〕吉野家ホールディングス『CSR報告書』htt://www.yoshinoya-holdins.com/csr/dl/index.html(2010年9月)
  • 〔5〕マクドナルドホールディングス『CSRReport』http://www.mcdonalds.co.jp/social/waste.html(2010年9月)
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