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J-GLOBAL ID:201301006503453753   Update date: May. 08, 2020

Iijima Kumiko

イイジマ クミコ | Iijima Kumiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (5): スチームコンベクションオーブン ,  物性 ,  硬化 ,  豆 ,  ハッショウマメ
Papers (16):
MISC (2):
Books (4):
  • 新スタンダード栄養・食品シリーズ 調理学
    東京化学同人 2016
  • 調理学実習
    光生館 2015
  • 食物学概論
    光生館 2012
  • 総合調理科学事典 日本調理科学会編
    光生館 2006
Lectures and oral presentations  (52):
  • 重曹添加が八升豆粉末を用いた麺に及ぼす影響
    (日本調理科学会平成30年度大会 2018)
  • スチームコンベクションオーブンを用いた根菜類の煮物の調理条件の検討
    (日本家政学会第70回大会 2018)
  • 貯蔵期間の異なる大豆および金時豆の粉末の起泡性と乳化性
    (日本家政学会第70回大会 2018)
  • スチームコンベクションオーブンを用いた加熱の加熱時間に及ぼす要因の検討
    (日本調理科学会平成29年度大会 2017)
  • 大量調理における余熱を考慮したジャガイモの調理条件の決定
    (日本調理科学会平成28年度大会 2016)
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Education (2):
  • Ochanomizu University
  • お茶の水女子大学・人間文化研究科・人間環境科学専攻
Professional career (1):
  • 博士(学術) (お茶の水女子大学)
Committee career (1):
  • 2014/04 - 2018/03 日本調理科学会関東支部 役員
Association Membership(s) (5):
JAPAN SOCIETY OF NUTRITION AND FOOD SCIENCE ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  日本栄養改善学会 ,  THE JAPAN SOCIETY OF COOKERY SCIENCE ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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