Rchr
J-GLOBAL ID:201301023671634862
Update date: Aug. 27, 2022
Kumi Sasaki
Kumi Sasaki
Contact this researcher
You can send email directly to the researcher.
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Papers (3):
Kenta Yamamoto, Ayumi Yahada, Kumi Sasaki, Kazunori Ogawa, Nobuyuki Koga, Hideaki Ohta. Chemical Markers of Shiikuwasha Juice Adulterated with Calamondin Juice. JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY. 2012. 60. 44. 11182-11187
Kumi Sasaki, Tamiho Koga, Kenta Yamamoto, Ayumi Yahada, Toshio Iwata, Hideaki Ohta. Development of Round Bread Fortified with Conjugated Linoleic Acid. JOURNAL OF THE JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-NIPPON SHOKUHIN KAGAKU KOGAKU KAISHI. 2011. 58. 7. 335-338
KOGA TAMIHO, ISHII TOSHINAO, MIYAGI KAZUNA, SASAKI KUMI, OTA HIDEAKI. Food and Nutritional Evaluation of the Fatty Acid Balance of Dressings in Japan. 日本食品保蔵科学会誌. 2010. 36. 2. 75-81
MISC (45):
矢羽田歩, 佐々木久美, 茨木裕子, 山本健太, 舩越淳子, 前田剛希, 広瀬直人, 太田英明. 産地別マンゴーの品質・食味特性の比較. 日本食品科学工学会大会講演集. 2014. 61st. 107
舩越淳子, 折田綾音, 矢羽田歩, 佐々木久美, 太田英明. 加熱調理に伴う豆類中のフェノール成分含量ならびに抗酸化活性の変化. 日本食品科学工学会大会講演集. 2014. 61st. 144
青木研二, 舩越淳子, 折田綾音, 矢羽田歩, 佐々木久美, 矢野昌充, 太田英明. カンキツ果皮の抗酸化性について. 日本食品科学工学会大会講演集. 2014. 61st. 147
佐々木久美, 矢羽田歩, 茨木裕子, 山本健太, 船越淳子, 前田剛希, 広瀬直人, 太田英明. 多変量解析に基づく産地別ゴーヤの品質・食味特性の解明. 日本食品保蔵科学会大会講演要旨集. 2014. 63rd. 74
矢羽田歩, 佐々木久美, 茨木裕子, 船越淳子, 前田剛希, 広瀬直人, 太田英明. 産地別マンゴーの特性評価:一般成分分析と官能評価による検討. 日本食品保蔵科学会大会講演要旨集. 2014. 63rd. 73
more...
Work history (1):
Nakamura Gakuen University Junior College Division of Food and Nutrition
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM