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J-GLOBAL ID:201301093124422719   Update date: Dec. 25, 2019

KATO, Eisuke

カトウ エイスケ | KATO, Eisuke
Affiliation and department:
Homepage URL  (1): http://kaken.nii.ac.jp/d/r/40466446.ja.html
Research field  (3): Food science ,  Organic chemistry ,  Biomolecular science
Research keywords  (2): Bitter taste receptor ,  obesity
Papers (39):
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MISC (36):
Lectures and oral presentations  (6):
  • ヒドロキシアミンの糖取り込み促進作用とその作用機構解析
    (平成25年度公益社団法人日本農芸化学会北海道支部講演会 2013)
  • 糖代謝を調節して血糖値を「下げる」機能性食品の開発
    (第7回「食と健康」研究会 2014)
  • ヒドロキシアミンの骨格筋細胞に対する糖取り込み促進作用とそ の作用機構解析
    (日本農芸化学会2014年度大会 2014)
  • マカ由来のインスリン様活性物質の探索
    (日本農芸化学会2014年度大会 2014)
  • レモングラスからのインスリン様活性物質探索
    (日本農芸化学会2014年度大会 2014)
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Education (3):
  • 1998 - 2002 Keio University Faculty of Science and Technology Department of Chemistry
  • 2002 - 2004 Keio University Graduate School of Science and Technology
  • 2004 - 2007 Tohoku University Graduate School of Science Department of Chemistry
Awards (1):
  • 2018/03 - Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry The Japan Bioscience, Biotechnology and Agrochemistry Society Award for the Encouragement of Young Scientists
Association Membership(s) (2):
THE CHEMICAL SOCIETY OF JAPAN ,  JAPAN SOCIETY FOR BIOSCIENCE, BIOTECHNOLOGY, AND AGROCHEMISTRY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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