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J-GLOBAL ID:201302250054384905   Reference number:12A1811670

Screening botanical lactic acid bacteria with high-function isolated from product of Nagasaki prefecture for development of novel fermented foods

長崎県内資源を活用した新規乳酸菌発酵食品開発のための高機能性植物性乳酸菌のスクリーニング
Author (7):
Material:
Volume: 23  Issue:Page: 5-10 (J-STAGE)  Publication year: 2012 
JST Material Number: L3330A  ISSN: 1346-9770  CODEN: NSGIFO  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (3):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food chemistry,nutritional value  ,  Microbial metabolite production  ,  Pharmacology in general 
Reference (26):
  • 1) 大学等を核にした地域における新産業創出拠点の整備のあり方と今後の方向, (独) 科学技術振興機構地域事業推進室 (2003)
  • 2) 中村修, 岩井定彦, 西村一宏 : 地域活性化を目指した長崎版科学技術振興の実例と考察, 研究・技術計画学会 年次学術大会講演要旨集, 24, 442-445 (2009)
  • 3) 河村俊哉, 晦日房和, 玉屋圭, 松本周三, 榊原隆三, 松井利郎, 田中一成 : 県内資源を活用した加工食品の開発 ~長崎県産物由来の植物性乳酸菌及び酵母を活用した加工食品の開発~, 平成21年度長崎県工業技術センター研究報告書, 1-2 (2009)
  • 4) 岡田早苗 : 植物性乳酸菌世界とその秘める可能性, 日本乳酸菌学会誌, 13, 23-36 (2002)
  • 5) 須田郁夫, 鈴木建夫, 上野川修一 : 食品機能研究法, 光琳, pp. 218-223 (2000)
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