Pat
J-GLOBAL ID:201303026436971459

抗菌保存料の製造方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (1): 小山 有
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2007140163
Publication number (International publication number):2008290992
Patent number:5046228
Application date: May. 28, 2007
Publication date: Dec. 04, 2008
Claim (excerpt):
【請求項1】 クランベリー果実、その果汁、または果汁の搾汁滓の抽出液と共に糖類又は有機酸(安息香酸を除く)を含む溶液から、RO膜、UF膜及びNF膜を用いて安息香酸を分離・精製することを特徴とする抗菌保存料の製造方法。
IPC (9):
A01N 37/10 ( 200 6.01) ,  A01P 3/00 ( 200 6.01) ,  A61K 8/97 ( 200 6.01) ,  A61K 8/36 ( 200 6.01) ,  A61K 36/18 ( 200 6.01) ,  A61K 31/192 ( 200 6.01) ,  A61P 31/04 ( 200 6.01) ,  A23L 3/3508 ( 200 6.01) ,  A23L 3/3472 ( 200 6.01)
FI (9):
A01N 37/10 ,  A01P 3/00 ,  A61K 8/97 ,  A61K 8/36 ,  A61K 35/78 C ,  A61K 31/192 ,  A61P 31/04 ,  A23L 3/350 ,  A23L 3/347
Article cited by the Patent:
Cited by examiner (2)

Return to Previous Page