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J-GLOBAL ID:201303032711878600
鮮度測定方法および鮮度測定装置
Inventor:
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Applicant, Patent owner:
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Agent (1):
松村 修
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2008103927
Publication number (International publication number):2009257785
Patent number:5171366
Application date: Apr. 11, 2008
Publication date: Nov. 05, 2009
Claim (excerpt):
【請求項1】 植物性物質または動物性物質の中に存在するATP(Adenosine triphosphate:アデノシン三リン酸)の量と相関を有する反射または吸収に関する分光特性からATP量を前記相関に基づく演算によって求め、該ATP量から鮮度を推定することを特徴とする鮮度測定方法。
IPC (4):
G01N 33/52 ( 200 6.01)
, G01N 33/483 ( 200 6.01)
, G01N 21/17 ( 200 6.01)
, G01N 33/12 ( 200 6.01)
FI (4):
G01N 33/52 C
, G01N 33/483 C
, G01N 21/17 Z
, G01N 33/12
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (1)
Cited by examiner (1)
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