Art
J-GLOBAL ID:201402272930905595   Reference number:14A0360263

琵琶湖産淡水魚介類の流通と加工

Author (1):
Material:
Volume: 53  Issue:Page: 47-68  Publication year: Aug. 01, 2013 
JST Material Number: L5457A  ISSN: 1342-7857  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
General  ,  Animal aquatic foods 
Reference (9):
  • 高橋正郎・斉藤 修編 2002. 『フードシステム学全集第1巻 フードシステム学の理論と体系』農林統計協会,pp.10-11, 20.
  • 滋賀の食事文化研究会『淡海文庫28 湖魚と近江のくらし』(サンライズ出版,2003年)
  • 滋賀の食事文化研究会『淡海文庫5 ふなずしの謎』(サンライズ出版,1995年)
  • 安室知 2005. 『水田漁撈の研究-稲作と漁撈の複合生業論-』慶友社
  • 清板晃平 2010. 「滋賀県琵琶湖沿岸地区における淡水魚介類加工業の現状と課題」,『構造再編下の水産加工業の現状と課題-平成21年度事業報告-』財団法人東京水産振興会,pp.113-122.
more...
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page