Rchr
J-GLOBAL ID:201501007501135934   Update date: Jun. 29, 2020

Yuuki Kawasaki

Yuuki Kawasaki
Research field  (3): Sociology/history of science and technology ,  Healthcare management, medical sociology ,  Food sciences
Research keywords  (4): Research Ethics ,  食品の機能性 ,  サプリメント ,  臨床研究
Papers (14):
MISC (1):
  • 河崎 祐樹, 稲永 路子, 日置 智仁, 藤井 英紀. 阿久比町の農業持続可能性. 2010年度臨床環境学研修 (伊勢湾流域圏 ORT) 阿久比川ORT報告書. 2011. 59-68
Patents (1):
  • EURYCOMA LONGIFOLIA EXTRACT AND ITS USE IN ENHANCING AND/OR STIMULTING IMMUNE SYSTEM
Lectures and oral presentations  (31):
  • うなぎコラーゲン入りおにぎりの経口摂取による肌におよぼす影響試験~二重盲検・ランダム化並行群間比較試験~
    (第62回日本栄養改善学会学術総会 2015)
  • たまねぎ飲料がヒトの血流に及ぼす影響: オープントライアル
    (第62回日本栄養改善学会学術総会 2015)
  • Immunostimulating effect of Eurycoma longifolia extract (Physta(R)) on humans - A Randomized Controlled Trial.
    (12th Asia Congress of Nutrition 2015)
  • シスチン・グルタチオン酵母エキス含有サプリメントの摂取が女性の肌に及ぼす影響: 二重盲検ランダム化比較試験
    (第12回日本機能性食品医用学会総会 2014)
  • βグルカン・ビフィズス菌含有サプリメント摂取による免疫賦活効果
    (第12回日本予防医学会学術総会 2014)
more...
Education (3):
  • 2006 - 2011 名古屋大学大学院 生物圏資源学専攻
  • 2009 - 2009 University of Natural Resources and Agriculture
  • 2002 - 2006 Nagoya University Department of Biological Science
Professional career (1):
  • Ph.D. (Nagoya University)
Awards (1):
  • 2010/03 - 日本生態学会 第57回大会ポスター賞(進化部門 優秀賞)
Association Membership(s) (3):
日本機能性食品医用学会 ,  THE JAPANESE SOCIETY OF NUTRITION AND DIETETICS ,  JAPAN SOCIETY OF NUTRITION AND FOOD SCIENCE
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page