Art
J-GLOBAL ID:201502230829375375   Reference number:15A0383927

Ensuring the Reliability of Nutrition Labeling Values: A Preliminary Study on the Establishment of a Methodology for Proficiency Testing of Laboratories for Nutritional Analysis

栄養成分表示値の信頼性確保-栄養成分に係る試験機関の技能試験方法の構築に関する予備的検討-
Author (3):
Material:
Volume: 73  Issue:Page: 8-15  Publication year: Feb. 01, 2015 
JST Material Number: F0151A  ISSN: 0021-5147  CODEN: EYGZA  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food analysis 
Reference (12):
  • 1) 厚生労働省,消費者庁:健康増進法 (平成14年8月2日法律第103号,平成21年6月5日法律第49号改正現在)
  • 2) 消費者庁:栄養表示基準 (平成15年4月24日厚生省告示第176号,平成21年12月16日消費者庁告示第9号改正現在)
  • 3) 消費者庁:栄養表示基準における栄養成分等の分析方法等について (平成11年4月26日衛新第13号 平成17年7月1日食安新発第0701003号改正現在)
  • 4) 一般財団法人食品薬品安全センター:食品衛生外部精度管理調査について,http://www.fdsc.or.jp/service/gaibuseido/gaibuseido_main.html,(2015年1月9日)
  • 5) 厚生労働省:水道水質検査精度管理検討会,http://www.mhlw.go.jp/topics/bukyoku/kenkou/suido/kentoukai/kanri.html,(2015年1月9日)
more...
Terms in the title (5):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page