About IKEGAMI HARUKA
About 近畿大 生物理工
About NAGAI KOHEI
About 近畿大 生物理工
About MATSUHASHI TAMAKO
About 岐阜県畜産研
About KOBAYASHI NAOHIKO
About 岐阜県飛騨家畜保健衛所
About TAKEMOTO ATSUSHI
About 近畿大 大学院生物理工学研究科
About YOSHIHIRO TAKUYA
About 和歌山大 システム工
About INOUE ETSUKO
About 和歌山大 システム工
About HIGUCHI CHIKA
About 近畿大 大学院生物理工学研究科
About MORITA KOTARO
About 近畿大 大学院生物理工学研究科
About UCHIBORI SHO
About 近畿大 大学院生物理工学研究科
About AMANO TOMOKO
About 近畿大 生物理工
About TAGUCHI YOSHITOMO
About 近畿大 生物理工
About KATO HIROMI
About 近畿大 大学院生物理工学研究科
About KATO HIROMI
About 近畿大 先端技総研
About IRITANI AKIRA
About 近畿大 先端技総研
About MATSUMOTO KAZUYA
About 近畿大 生物理工
About MATSUMOTO KAZUYA
About 近畿大 大学院生物理工学研究科
About 日本畜産学会報
About Japanese Black Cattle
About quality
About analysis
About Adipose Tissue
About prediction technique
About genetic technique
About biomarker
About dressed carcass
About weight (gravity)
About cross section (area)
About thickness measurement
About Subcutaneous Fat
About food property
About grading (ranking)
About beef
About Food Analysis
About BMS number
About rib eye area
About carcass trait
About beef cattle
About meat
About belly
About proteome analysis
About 黒毛和種肥育牛
About 腎周囲白色脂肪組織
About protein identification
About Food analysis
About Raw meat quality and treatments
About 黒毛和種肥育牛
About 枝肉形質
About バイオマーカー
About 探索
About 腎
About 白色脂肪組織
About プロテオーム解析
About 肥育
About 推定
About タンパク質
About 同定