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J-GLOBAL ID:201601013030316108   Update date: Apr. 01, 2024

Kanazawa Ko

カナザワ コウ | Kanazawa Ko
Affiliation and department:
Job title: senior lecturer
Research field  (1): Food sciences
Papers (10):
  • 長谷川海, 服部哲士, 中堀貴裕, 金沢功, 吉田 康子, 鈴木光宏, 片山寛, 則. ニホンナシ×イワテヤマナシ交配後代における果実形質のQTL 解析 : 有機酸含有量に関わる候補遺伝子 (MYB123) の同定. 園芸学研究 2024 別冊1. 2024. 23. 78
  • Ayumi Kataoka, Ayu Takeuchi, Soushi Nakasugi, Ko Kanazawa, Shigeharu Fukuda. Synthesis of adenosine N1-oxide and glycosylation of resveratrol. 2023. 33. 1-9
  • Shigeyuki Mayama, Jiro Murakami, Mari Mayama, Atsuhiro Hamashima, Morimasa Inoue, Ko Kanazawa, Syuzo Watanabe, Hideaki Togawa. Development of KIU-brand white wine by using a wine yeast, Saccharomyces cerevisiae, isolated from SHIEN grapes of Okayama. 2022. 32. 37-42
  • 大原朋花, 金沢功, 片山寛則. 黄色果肉を有するイワテヤマナシ遺伝資源のカロテノイド組成. 園芸学研究 別冊. 2021. 20. 1. 48
  • A Study on Demand and Quality of Awajishima-Naruto Oranges as Raw Material for Processed Food. 2021. 31. 27-34
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Lectures and oral presentations  (80):
  • 【南あわじ市モデル集落:阿万吹上町】第7回検討会 研究報告
    (2024)
  • ニホンナシ×イワテヤマナシ交配後代における果実形質のQTL 解析 : 有機酸含有量に関わる候補遺伝子 (MYB123) の同定
    (園芸学会令和6年度春季大会 2024)
  • 【南あわじ市モデル集落:阿万吹上町】第6回検討会 研究報告
    (2023)
  • 地域の課題解決のための研究会 4.地域海洋資源研究会 「灰ワカメについて」
    (2023)
  • 淡路三原高校<淡路島のジビエ課題>
    (2023)
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Professional career (2):
  • 農学修士 (京都大学大学院農学研究科)
  • 農学学士 (京都大学農学部)
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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