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J-GLOBAL ID:201601016641263572   Update date: Sep. 26, 2022

TOSHIROU WATANABE

TOSHIROU WATANABE
Affiliation and department:
Papers (63):
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Books (2):
  • 第3編:醸造食品の機能性 第23章:酒粕レジスタントプロテイン 第24章:甘酒の栄養素と機能性
    シーエムシー出版 2011
  • 第4編:発酵による食品の開発・高機能化 第5章:発酵による機能性食品素材の開発
    シーエムシー出版 2006
Lectures and oral presentations  (106):
  • ナリルチンの血中吸収性における卵黄の効果
    (第58回日本栄養・食糧学会近畿支部大会 2019)
  • 黄麹菌(<I>Aspergillus oryzae</I>)がマウスの脂肪蓄積に及ぼす影響
    (第73回日本栄養・食糧学会大会 2019)
  • マウスにおけるじゃばら果皮の抗肥満効果
    (第73回日本栄養・食糧学会大会 2019)
  • ラットの血糖値変動に及ぼす麹甘酒の影響
    (第72回日本栄養・食糧学会大会 2018)
  • マウス遊泳持久力に対する植物発酵エキスの効果
    (第72回日本栄養・食糧学会大会 2018)
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Education (2):
  • 1996 - 1999 Himeji Institute of Technology Graduate School, Division of Natural Science
  • 1982 - 1986 Okayama University of Science Faculty of Science Department of applied chemistry
Professional career (2):
  • 理学士 (岡山理科大学)
  • D.Sc. (Himeji Institute of Technology)
Work history (1):
  • 2015/04/01 - 現在 Sonoda Women's University Faculty of Human Health, Department of Food and Nutrition
Association Membership(s) (8):
The Japan society of cookery science ,  Brewing society of Japan ,  Japanese society for medical use of functional foods ,  Japanese society of food chemistry ,  Japan society of nutrition and food science ,  The society for chromatographic science ,  Japanese society for food science and technology ,  Japan society for bioscience, Biotechnology, and agrochemistry
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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