- 2021/10 - 現在 Osaka University Graduate School of Engineering
- 2021/06 - 2022/09 茨城大学農学部 非常勤講師
- 2021/09 - 2022/03 Sojo University
- 2021/04 - 2021/09 国立研究開発法人 農業・食品産業技術総合研究機構 食品研究部門 食品加工・素材研究領域 バイオ素材開発グループ グループ長
- 2019/10 - 2021/03 茨城大学大学院農学研究科 客員教授
- 2016/04 - 2021/03 National Agriculture and Food Research Organization
- 2011/04 - 2016/03 National Agriculture and Food Research Organization, National Food Research Institute
- 2008/04 - 2011/03 National Agriculture and Food Research Organization, National Food Research Institute
- 2007/01 - 2008/03 National Agriculture and Food Research Organization, National Food Research Institute
- 2001/04 - 2006/03 独立行政法人食品総合研究所 主任研究員
- 1995/10 - 2001/03 Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries
- 1986/04 - 1995/09 Ministry of Agriculture, Forestry and Fisheries
Show all
糸状菌分子生物学研究会
, JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, JAPAN SOCIETY FOR BIOSCIENCE, BIOTECHNOLOGY, AND AGROCHEMISTRY
, BREWING SOCIETY OF JAPAN
, The Society for Biotechnology, Japan