{{ $t("message.ADVERTISEMENT") }}
{{ $t("message.AD_EXPIRE_DATE") }}{{ad01_expire_date}}
{{ $t("message.ADVERTISEMENT") }}
{{ $t("message.AD_EXPIRE_DATE") }}{{ad02_expire_date}}
Art
J-GLOBAL ID:201602000848218119   Reference number:66A0305681

強化精麦の生化学的研究(I) 米・麦摂取の血糖値に及ぼす影響

Author (2):
Material:
Volume: 19  Issue:Page: 46-49  Publication year: 1966
JST Material Number: F0624A  ISSN: 0021-5376  CODEN: EISOAU  Document type: Article
Country of issue: Japan (JPN) 
Reference (11):
  • 1) 柳沢文正: 生化学, 28, 279 (1957)
  • 2) 柳沢文正: 東京医事新誌, 27, 12 (1956)
  • 3) 柳沢文正, 柳沢文徳, 酒井威, 藤井徴: 日本医事新報, 1946 (1961)
  • 4) 柳沢文正: 生化学, 33, 442 (1961)
  • 5) 中川一郎, 二国二郎, 吉川春寿: 栄養学, 朝倉書店 (1957)
more...
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page