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J-GLOBAL ID:201602003345217327   Reference number:71A0403138

クッキーの原料配合比と食味の関係

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Volume: 22  Issue:Page: 41-47  Publication year: 1971 
JST Material Number: F0763A  ISSN: 0449-9069  CODEN: KGZAA7  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN) 
Reference (8):
  • 1) H. Scheffé : Journal of Royal Statistical Society Series B., 20,344 (1958)
  • 2) 越智、吉川 : 家政誌、20、151 (1969)
  • 3) 長崎、桜井、渡辺 : 製菓ハンドブック、 朝倉書店、東京、142-150 (1965)
  • 4) 日本洋菓子全集刊行会 : 新しい焼き菓子、 製菓実験社、東京、 11-14 (1961)
  • 5) American Association of Cereal Chemistory : Cereal laboratory methods 7th ed, St. Paul AACC, 10-31-2 (1962)
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