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J-GLOBAL ID:201602003345217327
Reference number:71A0403138
クッキーの原料配合比と食味の関係
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Author (3):
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Material:
Volume:
22
Issue:
1
Page:
41-47
Publication year:
1971
JST Material Number:
F0763A
ISSN:
0449-9069
CODEN:
KGZAA7
Document type:
Article
Article type:
原著論文
Country of issue:
Japan (JPN)
Reference (8):
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1) H. Scheffé : Journal of Royal Statistical Society Series B., 20,344 (1958)
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2) 越智、吉川 : 家政誌、20、151 (1969)
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3) 長崎、桜井、渡辺 : 製菓ハンドブック、 朝倉書店、東京、142-150 (1965)
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4) 日本洋菓子全集刊行会 : 新しい焼き菓子、 製菓実験社、東京、 11-14 (1961)
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5) American Association of Cereal Chemistory : Cereal laboratory methods 7th ed, St. Paul AACC, 10-31-2 (1962)
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