Art
J-GLOBAL ID:201602004546178857
Reference number:58A0040537
Untersuchungen und Betrachtungen zur Anwendung von Kunststoffen fuer Lebensmittel. I. Mitteilung. Kunststoffsuspensionen zur Oberflaechenbehandlung von Kaesen.
食品の取扱いに合成高分子物質を使う研究 I 合成高分子物質の懸濁液によるチーズの表面の処理 (カビが生えるのを防ぐために合成高分子物質の懸濁液に漬けてチーズの表面を保護する操作 の可否特に表面の膜から水浴性物質のチーズ中へ の移行を追求した)
-
Publisher site
Copy service
-
Access JDreamⅢ for advanced search and analysis.
Author (2):
,
Material:
Volume:
108
Issue:
1
Page:
32-44
Publication year:
1958
JST Material Number:
E0437A
ISSN:
1431-4630
CODEN:
ZLUFAR
Document type:
Article
Country of issue:
Germany, Federal Republic of (DEU)
Terms in the title (10):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
Return to Previous Page