Art
J-GLOBAL ID:201602004609487251 Reference number:68A0352749
でんぷんの化学反応性とその誘導体
Publisher site
Copy service
Access JDreamⅢ for advanced search and analysis.
Author (2):
貝沼圭二
About 貝沼圭二
Search "貝沼圭二"
(
農林省食糧研
)
About 農林省食糧研
Search "農林省食糧研"
,
鈴木繁男
About 鈴木繁男
Search "鈴木繁男"
(
農林省食糧研
)
About 農林省食糧研
Search "農林省食糧研"
Material:
化学と生物
About 化学と生物
Search "G0527A"
Search ISSN,ISBN,CODEN
Detailed information
Volume:
6
Issue:
10
Page:
602-606
Publication year:
1968
JST Material Number:
G0527A
ISSN:
0453-073X
CODEN:
KASEAA
Document type:
Article
Article type:
文献レビュー
Country of issue:
Japan (JPN)
Reference (6):
1) Roy L. Whistler and E. F. Paschall: “Starch-Chemistry and Technology”, Vol. 2, Academic Press, 1967.
2) J. A. Radley: “Starch and its Derivatives”, Vol. I and II, Chapman & Hall Ltd., 1953.
3) T. J. Schoch: “Mechano-chemistry of Starch”,澱粉工誌,14(2,3),53(1966).
4) 貝沼圭二:澱粉の化学処理,日本食品工業学会第12回大会シンポジウム要旨,p.84(1965).
5) 貝沼圭二,鈴木繁男:デンプンの物性と利用,罐詰技術,8(5),242(1967).
more...
Terms in the title (3):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.
でんぷん
About でんぷん
Search "でんぷん"
Detailed information
,
化学反応性
About 化学反応性
Search "化学反応性"
Detailed information
,
誘導体
About 誘導体
Search "誘導体"
Detailed information
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM