Art
J-GLOBAL ID:201602013335476133   Reference number:66A0308531

ヒラメ・カツオの氷蔵中における鮮度低下に関する生化学的研究

Author (4):
Material:
Volume: 32  Page: 280-285  Publication year: 1966 
JST Material Number: F0898A  ISSN: 0021-5392  CODEN: NSUGAF  Document type: Article
Country of issue: Japan (JPN) 
Reference (15):
  • 1) 野口栄三郎:漁獲物の鮮度保持,日本水産資源保護恊会刊 (1965).
  • 2) 赤堀四郎編:酵素研究法, 1, 164~168共立出版社 (1955).
  • 3) 梅本滋:本誌,(投稿中).
  • 4) 厚生省編:食品衛生検査指針(1), IV 化学検査法 13~16, (1960).
  • 5) 橋本芳郎・岡市友利:本誌, 23, 265~272 (1957).
more...
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page