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J-GLOBAL ID:201602014313482594
Reference number:67A0364288
しょう油香味成分に関する研究 XXV しょう油酵母による香味の生成(I)
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Publisher site
Copy service
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Author (3):
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Material:
Volume:
41
Issue:
9
Page:
428-433
Publication year:
1967
JST Material Number:
F0231A
ISSN:
0002-1407
CODEN:
NNKKAA
Document type:
Article
Article type:
原著論文
Country of issue:
Japan (JPN)
Reference (11):
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(1) 湯川又夫:東大農紀, 5, 291 (1915); 東京化学会誌, 38, 358 (1917).
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(2) 小幡弥太郎,山西貞:本誌, 24, 226 (1950).
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(3) 小幡弥太郎,坂村貞雄,山西貞:本誌, 25, 8 (1952).
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(4) 大西博:野田醤油K. K. 研究報告,第2輯 (1961).
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(5) 日本醤油技術会編:基準醤油分析法 (1959).
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