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J-GLOBAL ID:201602014313482594   Reference number:67A0364288

しょう油香味成分に関する研究 XXV しょう油酵母による香味の生成(I)

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Volume: 41  Issue:Page: 428-433  Publication year: 1967 
JST Material Number: F0231A  ISSN: 0002-1407  CODEN: NNKKAA  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN) 
Reference (11):
  • (1) 湯川又夫:東大農紀, 5, 291 (1915); 東京化学会誌, 38, 358 (1917).
  • (2) 小幡弥太郎,山西貞:本誌, 24, 226 (1950).
  • (3) 小幡弥太郎,坂村貞雄,山西貞:本誌, 25, 8 (1952).
  • (4) 大西博:野田醤油K. K. 研究報告,第2輯 (1961).
  • (5) 日本醤油技術会編:基準醤油分析法 (1959).
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