Art
J-GLOBAL ID:201602014346455827   Reference number:64A0276766

食物調理のレオロジー的研究(I)でんぷん糊に及ぼす添加物の影響

Author (2):
Material:
Volume: 15  Issue:Page: 189-192  Publication year: 1964 
JST Material Number: F0763A  ISSN: 0449-9069  CODEN: KGZAA7  Document type: Article
Country of issue: Japan (JPN) 
Reference (11):
  • 1) 高橋静枝、木原芳次郎 : 農化、30、665、669 (1956)
  • 2) 中川鶴太郎 : 日化、72、390 (1951)
  • 3) 中川鶴太郎、神戸博太郎 : レオロジー、552 (1959)
  • 4) 高橋静枝、木倉綾子、木原芳次郎 : 未発表 (一部農化1962年、1963年総会で講演)
  • 5) 高橋静枝、木原芳次郎 : 澱工誌、13、112 (1957)
more...
Terms in the title (6):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page