Art
J-GLOBAL ID:201602015277614655   Reference number:64A0281111

でんぷんの粘弾性測定とアミログラフィー

Author (1):
Material:
Volume: 59  Issue:Page: 325-329  Publication year: 1964 
JST Material Number: F0481A  ISSN: 0369-416X  CODEN: NIJKA4  Document type: Article
Article type: 不明  Country of issue: Japan (JPN) 
Reference (21):
  • 1) 中想鶴太郎, 神戸博太郎: レオロジー, (みすず書房), (1959)
  • 2) G. W. Scott Blair: Foodstuffs, their Plasticity, Fluidity and Consistency, (North-Holland Publishing Co.), (1953)
  • 邦訳, 二国二郎, 伊勢村寿三: 新食品学, (朝倉書店), (1957)
  • 3) 高野玉吉, 曽根敏麿: 食品工業の流動と輸送, (光淋書院), (1961)
  • 4) 神戸博太郎: デンプンハンドブック (二国二郎編) 73-91, 252-262 (朝倉書店) (1961)
more...
Terms in the title (2):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page