Art
J-GLOBAL ID:201602017165432433   Reference number:73A0407945

アルカリ法による米でんぷんの調製とその性状

Author (3):
Material:
Volume: 20  Issue:Page: 99-104  Publication year: 1973 
JST Material Number: F0614A  ISSN: 0021-5406  CODEN: DPNKAV  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN) 
Reference (7):
  • 1) 佐藤静一:米澱粉に関する研究,大雅堂,12,(1944).
  • 2) 福場博保,久下尚子,稲垣長典:澱粉工誌,6,27(1958).
  • 3) 堀内久弥,谷達雄:農化,38,23(1964).
  • 4) 宇佐美昭次,鈴木晴男,武富昇:澱粉工誌,4,23(1956).
  • 5) 二国二郎編:デンプンハンドブック,朝倉書店238,(1966).
more...
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page