Art
J-GLOBAL ID:201602021351773671   Reference number:69A0346188

αアミノ酸の呈味作用 I グリシンの旨味増強作用

Author (4):
Material:
Volume: 43  Issue:Page: 165-170  Publication year: 1969 
JST Material Number: F0231A  ISSN: 0002-1407  CODEN: NNKKAA  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN) 
Reference (24):
  • (1) 科学技術庁資源調査会編:日本食品アミノ酸組成表,大蔵省 (1966).
  • (2) 深井冬至:飲食物の味とアミノ酸,東京調味料研究会 (1934).
  • (3) 金子武夫:日化, 59, 433 (1938).
  • (4) 金子武夫:日化, 60, 531 (1939).
  • (5) 金子武夫:日化, 61, 207 (1940).
more...
Terms in the title (3):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page