Pat
J-GLOBAL ID:201603004993928158
ギャバを含有するギャバもち麦粒の製造方法及びその製品
Inventor:
,
Applicant, Patent owner:
,
Agent (1):
河野 隆一
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2010039461
Publication number (International publication number):2011172516
Patent number:5838016
Application date: Feb. 24, 2010
Publication date: Sep. 08, 2011
Claim (excerpt):
【請求項1】 はだか麦類のもち麦を5%以上16%未満の間で精白された精麦もち麦粒を材料に、グルタミン酸溶液に浸漬することによりもち麦粒でギャバを含有するギャバもち麦粒の製造方法。
IPC (2):
A23L 1/10 ( 200 6.01)
, A23L 1/305 ( 200 6.01)
FI (2):
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (3)
Cited by examiner (3)
Article cited by the Patent:
Cited by applicant (3)
Cited by examiner (9)
-
雑穀類によるγ-アミノ酪酸の富化技術開発
-
雑穀類によるγ-アミノ酪酸の富化技術開発
-
アマランサスの有するγ-アミノ酪酸生成能の利用技術
-
アマランサスの有するγ-アミノ酪酸生成能の利用技術
-
雑穀類によるγ-アミノ酪酸の富化技術開発
-
アマランサスの有するγ-アミノ酪酸生成能の利用技術
-
CDC Alamo, 20141225
-
CDC Fibar, 2007
-
酵素反応を利用してγ-アミノ酪酸含量を増加させた機能性食品イチジク豆乳の開発
Show all
Return to Previous Page