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J-GLOBAL ID:201603018057068644

ローヤルゼリーの品質評価方法

Inventor:
Applicant, Patent owner:
Agent (2): 須田 篤 ,  楠 修二
Gazette classification:特許公報
Application number (International application number):2015046075
Publication number (International publication number):2015143696
Patent number:6014851
Application date: Mar. 09, 2015
Publication date: Aug. 06, 2015
Claim (excerpt):
【請求項1】 ローヤルゼリーを1000倍乃至2万倍に希釈した後、分画分子量が10万乃至20万の限外濾過膜で限外濾過し、アピシンに特異的に反応するポリクローナル抗体またはペプチド抗体を用いて、ELISA法によりローヤルゼリーに含まれるアピシンの含有率を測定することを、特徴とするローヤルゼリーの品質評価方法。
IPC (3):
G01N 33/53 ( 200 6.01) ,  A23L 21/20 ( 201 6.01) ,  G01N 33/543 ( 200 6.01)
FI (4):
G01N 33/53 S ,  A23L 21/20 ,  G01N 33/543 545 A ,  G01N 33/53 V
Patent cited by the Patent:
Cited by applicant (5)
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Cited by examiner (4)
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