Rchr
J-GLOBAL ID:201701005165025809   Update date: May. 30, 2020

Onuki Kazue

Onuki Kazue
Affiliation and department:
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2012 - 2013 新しいRFIDタグを用いた養殖フグのトレーサビリティシステムの研究(継続)
  • 2011 - 2012 新しいRFIDタグを用いた養殖フグのトレーサビリティシステムの研究
Papers (8):
Patents (1):
Books (3):
  • 危険・有毒生物 (フィールドベスト図鑑)
    学研教育出版 2013 ISBN:4058000201
  • 生食のおいしさとリスク
    NTS 2013 ISBN:9784864690669
  • フグ研究とトラフグ生産技術の最前線 (水産学シリーズ174巻)
    恒星社厚生閣 2012 ISBN:4769912854
Lectures and oral presentations  (5):
  • 丸ごと食べられる養殖フグ
    (TMS研究(Web) 2016)
  • 無毒フグ(養殖)肝油の脂肪酸組成
    (日本調理科学会大会研究発表要旨集 2016)
  • フグ肝(無毒)のにおいと嗜好性
    (日本水産学会大会講演要旨集 2015)
  • トラフグ肝臓(無毒)の脂質蓄積抑制効果
    (日本水産学会大会講演要旨集 2015)
  • フグ肝(無毒)料理の嗜好とにおい
    (日本水産学会大会講演要旨集 2014)
Education (3):
  • 2007 - 2010 Nagasaki University
  • 2001 - 2003 Suzuka University of Medical Science
  • 1996 - 2000 Suzuka University of Medical Science Department of Clinical Nutrition
Professional career (1):
  • 博士(学術) (長崎大学)
Work history (6):
  • 2017/04 - 現在 Ibaraki Christian University Department of Food Sciences, College of Life Sciences
  • 2013/04 - 2017/03 Ibaraki Christian University Department of Food Sciences, College of Life Sciences
  • 2011/05 - 2013/03 Tokyo Healthcare University
  • 2009/04 - 2011/04 Tokyo Healthcare University
  • 2005/04 - 2009/03 Tokyo Healthcare University
Show all
Association Membership(s) (6):
THE JAPAN SOCIETY OF COOKERY SCIENCE ,  THE JAPANESE SOCIETY OF FISHERIES SCIENCE ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  JAPANESE SOCIETY FOR SENSORY EVALUATION ,  THE JAPANESE SOCIETY OF NUTRITION AND DIETETICS ,  Japanese Society of Food Chemistry
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page