Rchr
J-GLOBAL ID:201701005817317149   Update date: Jun. 08, 2020

YONEDA Takeshi

ヨネダ タケシ | YONEDA Takeshi
Affiliation and department:
Papers (20):
more...
Lectures and oral presentations  (18):
  • 食品毎のリン負荷指数の確立
    (日本病態栄養学会誌 2014)
  • 食品中リンの生体利用率の評価
    (日本腎臓学会誌 2014)
  • 卵巣摘出ラットの尾部皮膚温上昇に対する天然S体エクオール含有大豆発酵食品の有効性と安全性に関する検討
    (日本栄養・食糧学会大会講演要旨集 2010)
  • 卵巣摘出ラットにおけるエクオール含有大豆発酵食品の有効性評価
    (日本栄養・食糧学会大会講演要旨集 2009)
  • 油脂の口腔内刺激が報酬効果に与える影響の検討
    (日本栄養・食糧学会大会講演要旨集 2008)
more...
Work history (4):
  • 2017/04 - 現在 Kio University
  • 2016/04 - 2017/03 Kio University
  • 2014/10 - 2017/03 Tsu City College
  • 2007/04 - 2008/03 Kyoto University
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page