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J-GLOBAL ID:201701010736116525   Update date: Jan. 03, 2020

Imaizumi Teppei

イマイズミ テッペイ | Imaizumi Teppei
Affiliation and department:
Research keywords  (6): blanching ,  frozen vegetables ,  impedance ,  drying ,  microscopes ,  thermal property
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2018 - 2022 Potential and sustainable production of edible insects as an alternative source of animal protein and
Papers (18):
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MISC (2):
  • 桑原 真市, 倉田 佳苗, 今泉 鉄平, 濱田 和広, 岩橋 均. Application of Japanese traditional koji mold for bread production. New food industry = ニューフードインダストリー. 2019. 61. 11. 801-806
  • 田川彰男,今泉鉄平. 食品の安全・品質に関する技術講座 第15回 野菜の加工前処理. 2013. 88. 378-385
Lectures and oral presentations  (53):
  • ジャガイモのブランチングへのマイクロ波の適用
    (日本食品科学工学会大会講演集 2010)
  • サトイモのブランチングへのマイクロ波の適用
    (日本食品科学工学会大会講演集 2010)
  • ナガイモのブランチングへのマイクロ波の適用
    (日本食品科学工学会大会講演集 2011)
  • ナガイモのブランチングへのマイクロ波の適用
    (The 8th IEEE Tokyo Young Researchers Workshop 2011)
  • 加熱処理を考慮したナガイモとダイコンの熱物性および電気物性の測定
    (農業環境工学関連学会合同大会講演要旨集(CD-ROM) 2012)
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Education (3):
  • 2007 - 2011 Chiba University Faculty of Horticulture
  • 2011 - 2013 Chiba University Graduate School of Horticulture
  • 2013 - 2016 Kyusyu University Graduate School of Bioresource and Bioenviromental Sciences
Work history (2):
  • 2016/04 - 2017/03 JSPS Research Fellow
  • 2017/04 - 現在 Gifu University Assistant Professor
Association Membership(s) (3):
JAPANESE SOCIETY OF TASTE TECHNOLOGY ,  JAPAN SOCIETY OF REFRIGERATING AND AIR CONDITIONING ENGINEERS ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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