Rchr
J-GLOBAL ID:201701019683671227   Update date: Oct. 30, 2019

Takeshi Ohkubo

Takeshi Ohkubo
Affiliation and department:
Research field  (1): Food science
Papers (26):
more...
MISC (14):
  • 大久保剛. 脂質摂取による睡眠への影響. オレオサイエンス. 2019. 19. 7. 279-284
  • 大久保剛. 食事によるコリン化合物摂取とその機能性. ビタミン. 2019. 93. 4. 162-163
  • 大久保 剛. Hair restoration effect of α-GPC. Food style 21. 2015. 19. 5. 48-50
  • 大久保剛, 日比野英彦. Functionality of PC-DHA. 脂質栄養学. 2013. 22. 1. 17-23
  • 大久保 剛. Importance of the Colin supply in a sport. Food style 21. 2012. 16. 4. 60-62
more...
Lectures and oral presentations  (86):
  • セロビオース酸化酵素のセルロースへの吸着状態の電子顕微鏡による観察
    (日本木材学会大会研究発表要旨集 1994)
  • セロビオース酸化酵素を用いたセルラーゼ活性の検出
    (日本木材学会大会研究発表要旨集 1994)
  • セロビオース脱水素酵素のセルロースへの吸着と還元末端酸化との関係について
    (日本木材学会大会研究発表要旨集 1995)
  • セロビオース脱水素酵素と可溶性セロオリゴ糖を用いたセルラーゼ活性の高感度検出
    (日本木材学会大会研究発表要旨集 1995)
  • 中鎖脂肪酸トリグリセライドによる血小板の安定化
    (日本化学会講演予稿集 1997)
more...
Association Membership(s) (7):
THE JAPANESE CONFERENCE ON THE BIOCHEMISTRY OF LIPIDS ,  JAPAN SOCIETY FOR LIPID NUTRITION ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  THE JAPANESE SOCIETY OF SLEEP RESEARCH ,  THE JAPANESE PHARMACOLOGICAL SOCIETY ,  JAPAN MIBYOU SYSTEM ASSOCIATION ,  JAPAN SOCIETY OF NUTRITION AND FOOD SCIENCE
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page