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J-GLOBAL ID:201702212571440726   Reference number:17A0980420

A Study of Product and Market Development of a Senary Sector Company: A Case Study of the Relation between Kozagawa Yuzu Hirai no Sato and the Nishinihon Sanchoku Association

6次産業の商品開発と販路開拓に関する一考察 -古座川ゆず平井の里と西日本産直協議会の関係性に着目して-
Author (1):
Material:
Volume: 53  Issue:Page: 49-59(J-STAGE)  Publication year: 2017 
JST Material Number: U0665A  ISSN: 2185-9973  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Agricultural economy,agricultural management  ,  Marketing 
Reference (24):
  • 青木美紗(2016)「産直における協同組合間協同の実態と課題に関する研究」全国農業協同組合中央会編『協同組合奨励研究報告第四十一輯』家の光出版総合サービス,147-170.
  • 大西敏夫(2013)「“ゆずが育む”地域産業の形成-古座川ゆず平井の里-」高橋信正編『「農」の付加価値を高める六次産業化の実践』筑波書房,70-79.
  • 影山将洋・徳永済憲・阿久根優子(2006)「ワイン産業の集積とワイン・クラスターの形成-山梨県勝沼地域を事例として-」『フードシステム研究』12(3),39-50.
  • 唐沢 聖(2013)「JAみなみ信州におけるブランド化戦略」斎藤修・松岡公明編『JAのフードシステム戦略-販売事業の改革とチェーン構築』農山漁村文化協会,211-221.
  • 久保田進彦(2001)「リレーションシップ概念の再検討」『中京商学論叢』48(1),121-177.
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