Art
J-GLOBAL ID:201702213282721193   Reference number:17A0112850

HACCP市場の拡大とそれに応える厨房IoT技術 OFSC POS/OES標準通信規格とJEHC業務用厨房機器標準通信仕様書との連携について

Author (2):
Material:
Issue: 211  Page: 12-17  Publication year: Jan. 15, 2017 
JST Material Number: G0087B  ISSN: 0919-9721  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.
,...
   To see more with JDream III (charged).   {{ this.onShowAbsJLink("http://jdream3.com/lp/jglobal/index.html?docNo=17A0112850&from=J-GLOBAL&jstjournalNo=G0087B") }}
JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food hygiene in general  ,  Water supply,drainage and sanitary equipment in buildings 
Reference (5):
  • 一般社団法人オープン・フードサービス・システム・コンソーシアム URL:http://www.ofsc.or.jp/
  • 電化厨房ドットコム『業務用厨房機器 標準通信仕様書』 URL:http://denkachubo.com/material/index.html
  • 株式会社ループコンサルティング 代表取締役 伊藤芳規『エレクトロヒート』195~200号連載講座「飲食業と調理作業の改革」
  • 経済産業省『電気用品の技術上の基準を定める省令の解釈の一部改正について (平成25年5月10日付け 20130424商局第1号)』 URL:http://www.meti.go.jp/policy/consumer/seian/denan/kaishaku/gijutsukijunkaishaku/kaiseibun20130510.pdf
  • 一般財団法人電気安全環境研究所『遠隔操作に対する技術基準の解釈について』URL:http://www.jet.or.jp/common/data/new/new143_semi_2.pdf

Return to Previous Page