About TAKAHASHI KIGEN
About 東京海洋大学食品生産科学部門
About KUROSE KOICHI
About 東京海洋大学食品生産科学部門
About OKAZAKI EMIKO
About 東京海洋大学食品生産科学部門
About OSAKO KAZUFUMI
About 東京海洋大学食品生産科学部門
About 日本水産学会誌
About Perciformes
About gel
About surimi
About alkali treatment
About seafood processing
About proteolysis
About hydrophobic
About Branchiostegus japonicus
About Branchiostegus japonicus
About heated gel
About minced fish
About proteolysis
About surface hydrophobicity
About アカアマダイ
About 加熱ゲル形成能
About すり身
About 表面疎水性
About プロテアーゼ
About 水晒し
About Animal aquatic foods
About Food quality
About アルカリ
About 塩
About 水晒し
About アカアマダイ
About 筋肉
About 加熱ゲル