Art
J-GLOBAL ID:201702232082624816   Reference number:17A1761837

介護食品の物性規格・基準について

Author (1):
Material:
Issue: 14  Page: 12P  Publication year: Nov. 2017 
JST Material Number: L8249A  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food quality 
Reference (18):
  • 日本介護食品協議会.「ユニバーサルデザインフード自主規格, 第2版」日本介護食品協議会, 東京, (2011)
  • 藤崎亨. ユニバーサルデザインフード. 日本食品科学工学会誌, 55, 78-79 (2008)
  • 日本介護食品協議会・ニュースリリース. 平成29年6月1日
  • 金谷節子. 「ベッドサイドから在宅で使える嚥下食のすべて」医歯薬出版, 東京 (2006)
  • 基礎知識. 3-2.「嚥下食ピラミッド」の概要. 嚥下食ドットコム. http://www.engesyoku.com/kiso/kiso06.html
more...
Terms in the title (3):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page