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J-GLOBAL ID:201702267117869762   Reference number:17A1206068

Development of Frankfurter Sausage Manufacturing Using Emu Meat

エミュー肉を利用したフランクフルトソーセージの開発
Author (4):
Material:
Volume: 64  Issue:Page: 476-482  Publication year: Sep. 15, 2017 
JST Material Number: F0895A  ISSN: 1341-027X  CODEN: NSKKEF  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Meat products  ,  Raw meat quality and treatments 
Reference (20):
  • 1) 東京農大バイオインダストリー·オホーツク実学センター編(2009).「エミュー飼いたい新書」,東京農業大学出版会,東京,pp. 14-16.
  • 2) 東京農大バイオインダストリー·オホーツク実学センター編(2009).「エミュー飼いたい新書」,東京農業大学出版会,東京,pp. 72-95.
  • 3) 田中太郎(1961).アンスロン反応を中心にした炭水化物の比色定量法,分析化学,10,64-71.
  • 4) 安本教傳,竹内昌昭,安井明美,渡邊智子(2006).「五訂増補日本食品標準成分分析マニュアル」,建帛社,東京,pp. 151-153.
  • 5) 中村カホル,滝田聖親,渡部俊弘(2001).「基礎食品化学実験書」,三共出版,東京,pp. 134-136.
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