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J-GLOBAL ID:201801009502231753   Update date: Feb. 01, 2024

Yoshihiko Ito

Yoshihiko Ito
Research field  (1): Prosthodontics
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2022 - 2025 Rehabilitation effects on sensory and motor functions related to feeding and swallowing
  • 2021 - 2025 Removable denture as a risk factor for palatability reduction: A research based on oral texture perception
Papers (6):
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MISC (5):
Lectures and oral presentations  (9):
  • Selection of Denture Adhesive Depends on Oral Conditions
    (2019)
  • 捕食動作とおいしさを科学する~食べ方や見た目ってそんなに大事?~
    (日本顎口腔機能学会 第62回学術大会 2019)
  • Possible Contributions of Lingual Papillae to Intraoral Texture Sensation
    (2018)
  • とろみ調整食品が口腔テクスチャー感覚に及ぼす影響
    (日本顎口腔機能学会 第60回学術大会 2018)
  • 顎口腔機能一単位の視点から 新規課題の発見にむけて
    (日本顎口腔機能学会 第59回学術大会 2017)
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Education (2):
  • 2013 - 2017 Tohoku University Graduate School of Dentistry
  • 2006 - 2012 Tohoku University Faculty of Dentistry Department of Dentistry
Professional career (1):
  • Ph.D (Tohoku University)
Work history (1):
  • 2019/04 - 現在 東北大学大学院歯学研究科 加齢歯科学分野 助教
Awards (2):
  • 2018/04 - 日本顎口腔機能学会 第60回学術大会最優秀賞
  • 2016/10 - 日本顎口腔機能学会 第57回学術大会優秀賞
Association Membership(s) (4):
日本義歯ケア学会 ,  日本顎口腔機能学会 ,  日本老年歯科医学会 ,  日本補綴歯科学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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