Rchr
J-GLOBAL ID:201801018131325902   Update date: Mar. 18, 2021

Sasaki Shiho

Sasaki Shiho
Affiliation and department:
Research field  (1): Other
Papers (2):
  • 畔川佳奈実, 時任詩織, 佐々木志帆, 前田尚之, 舩津保浩. ブタ腎臓から調整した新規発酵調味料の品質特性. FOOMAJAPAN2019 アカデミックプラザ2019研究要旨集. 2019
  • 杉村留美子, 菅原京子, 鳴海穂乃奏, 佐々木志帆. 欠食に関する意思決定バランス尺度の検討. 第16回日本栄養改善学会北海道支部学術総会講演集. 2018
Education (1):
  • 2008 - 2012 Fuji Women's University Department of Food Science and Human Nutrition
Professional career (1):
  • 学士(食物栄養学) (藤女子大学)
Association Membership(s) (3):
THE JAPANESE SOCIETY OF NUTRITION AND DIETETICS ,  北海道栄養士会 ,  The Japan Dietetic Association
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page