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J-GLOBAL ID:201801018131325902   Update date: Oct. 21, 2022

Sasaki Shiho

Sasaki Shiho
Affiliation and department:
Research field  (1): Other
MISC (3):
  • 佐々木 志帆, 杉村 留美子, 石井 智美. 世代を越えて利用しやすい災害食レシピ集作成の試み. 第68回日本栄養改善学会学術総会講演要旨集. 2021. 79. 5
  • 畔川佳奈実, 時任詩織, 佐々木志帆, 前田尚之, 舩津保浩. ブタ腎臓から調整した新規発酵調味料の品質特性. FOOMAJAPAN2019 アカデミックプラザ2019研究要旨集. 2019
  • 杉村留美子, 菅原京子, 鳴海穂乃奏, 佐々木志帆. 欠食に関する意思決定バランス尺度の検討. 第16回日本栄養改善学会北海道支部学術総会講演集. 2018
Lectures and oral presentations  (3):
  • Pasting条件による馬鈴薯デンプンペーストのレオロジー特性変化
    (第69回レオロジー討論会 2021)
  • 馬鈴薯澱粉の糊化・老化過程のレオロジーとナノ構造
    (第70回高分子討論会 2021)
  • Ca強化馬鈴薯デンプンのレオロジー特性とナノ構造
    (第44回日本バイオレオロジー学会年会 2021)
Education (1):
  • 2008 - 2012 Fuji Women's University Faculty of Human Life Sciences Department of Food Science and Human Nutrition
Professional career (1):
  • 学士(食物栄養学) (藤女子大学)
Association Membership(s) (3):
THE JAPANESE SOCIETY OF NUTRITION AND DIETETICS ,  北海道栄養士会 ,  The Japan Dietetic Association
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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