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J-GLOBAL ID:201802211838458658   Reference number:18A1670161

Exploring the Possibility of Regional Development by using a Local Food: Nare-zushi in Uchitomi Area, Obama, Fukui Prefecture

福井県小浜市内外海地域の郷土食ナレズシを活用した地域振興の可能性を探る
Author (1):
Material:
Volume: 58  Issue:Page: 120-127  Publication year: Sep. 20, 2018 
JST Material Number: L5457A  ISSN: 1342-7857  Document type: Article
Article type: 原著論文  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (3):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Fishery economics and management  ,  Food in general  ,  Animal aquatic foods 
Reference (16):
  • 石川県 『奥能登のなれずし調査報告』 (石川県水産総合センター、 2007年).
  • 石毛直道/ケネス・ラドル 『魚醤とナレズシの研究: モンスーン・アジアの食文化』 (岩波書店、 1990年).
  • 内外海誌編集員会編 『わかさ内外海誌』 (内外海誌編集員会、 1969年).
  • 小浜市史編纂委員会 『小浜市史: 通史編』 (小浜市、 1992年).
  • 神崎宣武 『「まつり」の食文化』 (角川選書382、 角川書店、 2005年).
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