Art
J-GLOBAL ID:201802217824939686   Reference number:18A0605157

関西における「食文化産業」の現状と課題

Author (2):
Material:
Volume: 20  Page: 45-52  Publication year: Mar. 09, 2018 
JST Material Number: L7280A  ISSN: 1349-0966  Document type: Article
Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Reference (17):
  • 1) 新井ゆたか(2012):『食品企業飛躍の鍵-グローバル化への挑戦』ぎょうせい
  • 2) 藤森文江(1999):『「食」業おこし奮闘記-開店・加工所づくりから会社設立まで』農村文化協会
  • 3) 久繁哲之介(2008):『日本版スローシティ-地域固有の文化・風土を活かすまちづくり』学陽書房
  • 4) 金丸弘美・石田雅芳(2003):『スローフード・マニフェスト』木楽社
  • 5) 唐澤豊編(1999):『21世紀の食・環境・健康を考える-これからの生物生産科学』共立出版
more...
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.

Return to Previous Page