Art
J-GLOBAL ID:201802217824939686
Reference number:18A0605157
関西における「食文化産業」の現状と課題
Author (2):
,
Material:
Volume:
20
Page:
45-52
Publication year:
Mar. 09, 2018
JST Material Number:
L7280A
ISSN:
1349-0966
Document type:
Article
Country of issue:
Japan (JPN)
Language:
JAPANESE (JA)
Reference (17):
-
1) 新井ゆたか(2012):『食品企業飛躍の鍵-グローバル化への挑戦』ぎょうせい
-
2) 藤森文江(1999):『「食」業おこし奮闘記-開店・加工所づくりから会社設立まで』農村文化協会
-
3) 久繁哲之介(2008):『日本版スローシティ-地域固有の文化・風土を活かすまちづくり』学陽書房
-
4) 金丸弘美・石田雅芳(2003):『スローフード・マニフェスト』木楽社
-
5) 唐澤豊編(1999):『21世紀の食・環境・健康を考える-これからの生物生産科学』共立出版
more...
Terms in the title (4):
Terms in the title
Keywords automatically extracted from the title.
,
,
,
Return to Previous Page