Art
J-GLOBAL ID:201802222718876126   Reference number:18A0229924

カカオの生理機能とこれからの期待される応用 カカオとチョコレートの生産・流通・消費をめぐる現状と課題

Author (1):
Material:
Volume: 37  Issue:Page: 122-131  Publication year: 2017 
JST Material Number: L0079A  ISSN: 1343-7836  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
Thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

Semi thesaurus term:
Thesaurus term/Semi thesaurus term
Keywords indexed to the article.
All keywords is available on JDreamIII(charged).
On J-GLOBAL, this item will be available after more than half a year after the record posted. In addtion, medical articles require to login to MyJ-GLOBAL.

JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Confectionery  ,  Food chemistry,nutritional value 
Reference (39):
  • 市川光雄 1991「ザイール,イトゥリ地方における物々交換と現金取引-交換体系の不斉合をめぐって」『文化を読む-フィールドとテクストのあいだ」谷泰編,48-77頁,人文書院.
  • 市川光雄 1997「文明を生んだ生態環境」『新書アフリカ史」宮本正興・松田素二編,48-62頁,講談社現代新書.
  • 小田英郎 1986『アフリカ現代史III-中部アフリカ』山川出版社.
  • 末原達郎編 1998『アフリカ経済』世界思想社.
  • 四方篝 2006「伐らない焼畑-カメルーン東南部の熱帯雨林におけるカカオ栽培の受容にみられる変化と持続-」『アジア・アフリカ地域研究』6(2):257-278頁.
more...

Return to Previous Page