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J-GLOBAL ID:201802241520295698   Reference number:18A1469563

Developing Lessons for Creating and Preserving a Culture of Fish Consumption: A Case Study of Classes Held at a Chef Training College

魚食文化の継承・創造に向けた授業デザイン-調理師養成施設における授業実践から-
Author (2):
Material:
Volume: 61  Issue:Page: 83-94  Publication year: Aug. 01, 2018 
JST Material Number: L6840A  ISSN: 0386-2666  Document type: Article
Article type: 解説  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (2):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Food in general  ,  Animal aquatic foods 
Reference (11):
  • 中央教育審議会.(2016).幼稚園,小学校,中学校,高等学 校及び特別支援学校の学習指導要領等の改善及び必要な 方策等について(答申). http://www.mext.go.jp/b_menu/shingi/chukyo/ chukyo0/toushin/__icsFiles/afieldfile/2017/01/10/13809 02_0.pdf(2017年7月31日アクセス)
  • 江原絢子.(2014).日本の食文化:その伝承と食の教育.日 本味と匂学会誌,21(2),121-127.
  • 樋口耕一.(2014).社会調査のための計量テキスト分析: 内容分析の継承と発展を目指して.京都:ナカニシヤ出 版.
  • 石毛直道.(1982).食事の文明論.東京:中央公論社.
  • 石毛直道.(1994).食文化変容の文明論.田村眞八郎・石毛 直道(編),国際化時代の食(pp.193-210).東京:ドメス 出版.
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