Rchr
J-GLOBAL ID:201901012761349647   Update date: Jul. 21, 2020

MORIZONO Yuka

モリゾノ ユカ | MORIZONO Yuka
Affiliation and department:
Research field  (2): Nutrition and health science ,  Food sciences
Papers (2):
MISC (13):
Lectures and oral presentations  (2):
  • 使用されなくなったトンネルのリノベーションに関する提案
    (土木学会年次学術講演会講演概要集(CD-ROM) 2018)
  • 姶良伊佐地域管内における嚥下調整食の現状と課題
    (鹿児島県栄養士会研修会 2018)
Committee career (3):
  • 2018/04 - 現在 霧島ガストロノミー推進協議会 サービス創造部会部会員
  • 2017/05 - 現在 霧島ガストロノミー推進協議会 ブランド推進部会部会員
  • 2017/06 - 2020/03 文部科学省 地(知)の拠点大学による地方創生推進事業(COC+) 委員
Awards (3):
  • 2020/02 - 農林水産省 九州農政局 九州農政局長賞 地産地消等優良活動表彰
  • 2019/06 - 林野庁補助事業森のめぐみプロジェクト食べて美味しいカラダに嬉しい新メニュー・新商品コンテスト運営事務局 大賞 森のめぐみプロジェクト食べて美味しいカラダに嬉しい新メニュー・新商品コンテスト2019
  • 2018/06 - 林野庁補助事業森のめぐみプロジェクト食べて美味しいカラダに嬉しい新メニュー・新商品コンテスト運営事務局 大賞 森のめぐみプロジェクト食べて美味しいカラダに嬉しい新メニュー・新商品コンテスト2018
Association Membership(s) (4):
日本栄養士会 ,  日本食品保蔵科学会 ,  THE JAPAN WOOD RESEARCH SOCIETY ,  JAPANESE SOCIETY OF MUSHROOM SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page