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J-GLOBAL ID:201901016188009319   Update date: Feb. 01, 2024

KOJIMA NAMIE

KOJIMA NAMIE
Research field  (1): Nutrition and health science
Research theme for competitive and other funds  (1):
  • 2016 - 2018 A preschool dietary survey employing measuring method and menu analysis
MISC (17):
  • 小島菜実絵. 小学校高学年の児童における自尊感情に与える影響について -親子間の自尊感情に対する認識のズレおよび家庭環境の観点からの一考察-. 未来教育研究所紀要. 2023. 11. 46-55
  • Kojima Namie, Yoshinaga Natsuki, Baba Satoko, Koga Takako. Characteristics of daycare menu items associated with food consumption in early childhood. Journal for the Integrated Study of Dietary Habits. 2021. 32. 1. 37-47
  • 諸岡 直, 小島 菜実絵, 尾﨑 加奈. 短期大学栄養士養成課程における入学前教育に関する考察(4)-Study on Pre-Admission Education in a Nutritionist Training Course of a Junior College(4). 佐賀女子短期大学研究紀要 = Research bulletin of Saga Women's Junior College / 佐賀女子短期大学 編. 2019. 53. 131-144
  • 諸岡 直, 清水 千幸, 小島 菜実絵, 尾﨑 加奈. 短期大学栄養士養成課程における入学前教育に関する考察(3)-Study on Pre-Admission Education in a Nutritionist Training Course of a Junior College(3). 佐賀女子短期大学研究紀要 = Research bulletin of Saga Women's Junior College / 佐賀女子短期大学 編. 2018. 52. 2. 41-55
  • Dissemination of the cooking methods for germ rice in large-scale cooking facilities. 2017. 51. 2. 365-372
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Books (1):
  • 保育士・栄養士・調理員等のための保育現場の食物アレルギー対応 : 基本から応用・保護者支援まで実践力が身につく
    風鳴舎 2022 ISBN:9784907537395
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