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J-GLOBAL ID:201902224093813801   Reference number:19A0104349

A new cross-occupational approach to community-rooted diet-support activities: Challenges and prospects identified by the Tama area diet support group “Itadakimasu-no-kai”

多職種による地域に根ざした新しい食支援活動の試み-多摩地域「いただきますの会」の報告からみる地域食支援活動の課題と展望
Author (16):
Material:
Volume: 33  Issue:Page: 1177-1181(J-STAGE)  Publication year: 2018 
JST Material Number: L2016A  ISSN: 2189-0161  Document type: Article
Article type: 短報  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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JST classification (1):
JST classification
Category name(code) classified by JST.
Public health 
Reference (8):
  • 1) 農林水産省スマイルケア食(新しい介護食).http://www.maff.go.jp/j/shokusan/seizo/kaigo.html
  • 2) 東口髙志.新しい介護食品「スマイルケア食」の創案と将来展望. 日静脈経腸栄会誌 30: 1091-1094, 2015.
  • 3) 食料産業局. 平成25年2月介護食品をめぐる事情について 資料2). http://www.maff.go.jp/j/shokusan/seizo/pdf/04_siryou2_.pdf
  • 4) 東京都の人口(推計)の概要(東京都ホームページ, 平成28年10月1日現在)http://www.metro.tokyo.jp/tosei/hodohappyo/press/2016/10/27/14.html
  • 5) 手嶋登志子, 大越ひろ編. おいしく食べてQOLを高める 高齢者の食介護ハンドブック. 医歯薬出版, 東京, 2007, p82-87.
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