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J-GLOBAL ID:201902237753804969   Reference number:19A1038658

Analysis of Cations and Anions in Edible Salts by Ion Chromatography

イオンクロマトグラフィーによる食用塩中のカチオン及びアニオンの分析
Author (4):
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Volume: 68  Issue:Page: 195-200(J-STAGE)  Publication year: 2019 
JST Material Number: F0008A  ISSN: 0525-1931  CODEN: BNSKAK  Document type: Article
Article type: 短報  Country of issue: Japan (JPN)  Language: JAPANESE (JA)
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Chromatography and electrophoretic analysis of elements in inorg.subs 
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Reference (19):
  • 1) 食用塩公正取引協議会 規約の経緯組織 <http://www.salt-fair.jp/outline.html>.
  • 2) 東京都生活文化局 : 「各業界における表示に関する自主基準の現状と問題点に関する調査」 p. 50 (平成19年).
  • 3) 食塩公正取引委員会 規約・規則 <http://www.salt-fair.jp/kiyaku/index.html>.
  • 4) たばこと塩の博物館 : 世界の塩, <https://www.jti.co.jp/Culture/museum/collection/salt/s4/index.html>.
  • 5) Ochsenius : C. Proc. Acad. Natl. Sci., 40, 181 (1888).
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